Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kunde tro

vem kunde tro att vi en gång
skulle hålla hand
skulle kyssa varann
att vi skulle bli de två
som alla fnittrade bland

vem kunde tro att du
skulle vara allt som behövdes
för att leende skulle smyga fram
att kinderna mina
skulle röda som rosor bli
för att jag fick syn på dig

vem skulle tro att jag
skulle falla så djupt
för dig och ditt hjärta


som vi,
du,
jag har gjort.




Fri vers av Atena
Läst 463 gånger
Publicerad 2007-02-17 01:21



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
underbar hoppas det består ...
2007-03-25

  Freeman
Så härligt och levande du fångar det magiska som kan hända i livet, jättefint och värmande för hjärtat att läsa! Tack för att du delar det med oss andra! <3
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Atena
Atena