Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ofta en avgörande sekund som bestämmer vart vi kommer att hamna i livet. Varför inte ta vara på den?


...innan det är för sent

När pannans djupa veck
till slut har slätats ut
När tvivlets grepp har släppt
och tanken klarnar upp
När friden nått ditt sinne
och din ande fylls med ro

Låt då din stämma höras
från dal till topp till dal
Låt tanken bli till handling
innan ånger står dig bi
För en sekund av tvivel
blir till åratal av längtan




Fri vers av A
Läst 161 gånger
Publicerad 2007-02-20 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A