Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ständig ångest


Mor och far

Att inte känna
tillhörighet
blodsband
vänskap
och kärlek
till de som
närt
fostrat
älskat
och offrat för min skull

Sprickan är för djup
hindret för högt
kylan för kall

mor och far
så jag önskar
att det inte slutat så här




Fri vers av A
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-02-20 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A