Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rutin i känslor

Hon valde bordet där ingen satt
varje dag
på rutin i känslor

Hon valde bort oss andra
varje dag
på rutin i känslor

ensamheten har hon aldrig valt




Fri vers av Liisa
Läst 515 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-08 17:48



Bookmark and Share


  Alina Ögger
Isolation. Enkel, men komplicerad. Ensamhet när den inte är självvald. Texten gick rakt in i mig, påminde mig om ett års ensamhet. Som valdes men ändå inte valdes.
Efter isolationen, svårt att åter bli social, tunghäfta.

Jag gillar den.

Glad att jag fick läsa dig.

Fortsatt lycka till.
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Liisa
Liisa