Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett frö att finna

Jag skriver mitt namn i dammet på fönsterbrädan
På andra sidan glaset letar fåglarna frön i frosten

Det är dags
att gå ut
och leta efter ett frö

som kan gro

till något vackert




Fri vers av A
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-02-21 01:26



Bookmark and Share


  memma
fin. enkelt men talande språk!
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

A