Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt snö

Kliver på nyfallen snö
på väg mot en ny början
Bakom mig suddas spåren ut
av tusen flingor iskristall

Timmar från nu
finns inga spår kvar
Jag hör ännu hennes röst
be mig stanna kvar

En flinga singlar sakta ner
vilar på min ögonfrans
Ett mönster av stjärnor bildas
under dess korta livslängd
Smälter snabbt och rinner ner så kall
späder ut mitt salt.




Fri vers av A
Läst 337 gånger
Publicerad 2007-02-21 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A