Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa val ångrar man mer än andra.


Kärlek till ingen nytta

Vi förstörde en vacker vänskap
till förmån för omöjlig kärlek
Månader av påhittad åtrå
nu är vi främlingar för evigt

Musiken var vårt kladdiga kitt
Min rock mot din sorgliga pop
Men när musiken tystnade
fanns ingenting att säga

Din hud kändes sträv
din tunga var kall
Mellan dina ben
var jag som i fiendeland

Jag fick den ondes roll
när jag förklarade
vad vi båda
hela tiden tänkt

Idag funderar jag fortfarande
på vad som hade hänt
om vi inte varit
så förbannat blinda




Fri vers av A
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-02-21 14:07



Bookmark and Share


  starsail
bra flyt! väldigt bra skrivet
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

A