Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag önskar att jag var hon, att hennes läppar var mina

Det enda jag egentligen vill är att bli sedd
av dina vackra ögon
kanske ser du att du bringar glädje in i mitt liv
bara genom att vara den du är
för att varje gång du ser på mig
kan jag inte låta bli att le

du går fram mot mig och mitt hjärta hoppar över ett slag
fjärilarna i magen är vilda
men du ser rakt igenom mig
bakom mig står en flicka
hon är finare än mig

du ger henne en puss på hennes mjuka läppar
(jag önskar att de var mina)
tar tag i hennes fina långa fingrar med målade naglar
(ögonen mina fylls med tårar)
du tittar på henne med förtrollade ögon, ingen annan excisterar förutom ni två
(kasta en blick mot mig, det är allt jag begär)
ni går bort till er värld och stannar där förevigt
(ta med mig, låt mig få älska som jag vet att jag kan)

jag önskade att du hade kunnat älska mig
mitt hjärta och min själ
den jag egentligen är
men aldrig har jag varit mer än \"hon tjejen\"
som står i hörnet och tittar
som aldrig får uppleva dessa fina känslor
som alla filmer verkar handlar om

idag blev det bara slag
men imorgon är en ny dag.




Fri vers av Atena
Läst 599 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-08 17:12



Bookmark and Share


  Sigge
Usch, du skrev den bra, Jag kände allt och tyckte det var jätte jobbigt.
2007-08-02

  *Camilla*
den var riktigt vacker
jag känner igen mig
det liksom
berör rakt in i hjärtat /C
2007-05-01

  J. Novkovic
jättebra beskrivet, så man nästan för en stund är med där.
men efter slutet blev jag lite besviken, men absolut, det är jättesvårt att få ett bättre slut än själva dikten, för den var ju redan så jättejättebra!
hoppas du förstår vad jag menar
/J
2007-04-21

  Trubbel
första stycket är jätte vackert, det fångade mig direkt. gillar ditt sätt att skriva, det är enkelt och rakt, men mycket känsloladdat. det går verkligen att känna den känslan du beskriver.
jag gillade den här raden väldigt mycket:
\"(ta med mig, låt mig få älska som jag vet att jag kan)\"
hur ofta har man inte känt sig full av kärlek, och redo att ge den till någon, om han bara vill ta emot den... ? du beskriver det bra!
läst några av dina andra texter också, och du har ett fint sätt att uttrycka dig på måste jag säga :)
2007-03-22

  Rosmarin
Fin! Du fångar känslorna väl. Jag känner verkligen med diktens jag när jag läser texten.
2007-03-08

  aPorcupine
Väldigt bra var det här.

\"för att varje gång du ser på mig
kan jag inte låta bli att le\"

*bokmärker*
2007-03-08

  någonivärlden
man känner igen sig i vissa delar av texten
Den är väldigt bra skriven
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Atena
Atena