Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan.


Utan dig

När askan blivit till ingenting, finns jag där.
När ditt hjärta gråter, finns jag där.

Tvivla aldrig på min oändliga kärlek,
när hoppet rinner ut, finns jag där.

När du tror att du är ensam,
finns jag där.

Som din egen röst lever jag här,
när allt ser mörkt ut, finns jag
här, tills tiden står still mellan
våra andetag.




Fri vers av Vackra_Blodtårar
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-03-15 15:06



Bookmark and Share


  Ariam
Den är verkligen vacker. \"tills tiden står still mellan våra andetag\" du skriver magiskt.
2007-03-15

  prinscess VIP
vacker längtan
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Vackra_Blodtårar
Vackra_Blodtårar