Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Help

Walk all over me, why don´t you?
Just like a shadow of a picture do you wisper.

In my empty room, there beats a hollow evil.
Two eyes under my bed makes my world
scream.

Like a sweet touch of water on my burning skin,
are your word in my darkness of bubbe pain.




Fri vers av Vackra_Blodtårar
Läst 343 gånger
Publicerad 2008-01-25 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vackra_Blodtårar
Vackra_Blodtårar