Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlorad.


Utan ett enda ord

Bland höstens klara färger sjunger vintern sin psalm,
det iskalla andetaget blir till små pärlor av skratt.

Den ensamma månen vaktar min ryggrads spöken,
i den tomma sängen sprider blodet sig i mina ögon.

Mina tårar skriker högt efter ömmande händer,
golvet knakar när mörkret gör inbrott i min själ.

Hjälplös ser jag på när hatet våldtar mina vener,
under mitt skinn lyser galenskapen om natten.

Tysta röster mördar mig i mina mardrömmar,
låt mig inte somna en enda natt till, älskade.





Fri vers av Vackra_Blodtårar
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-21 15:26



Bookmark and Share


  Just Emotions
applåder***
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Vackra_Blodtårar
Vackra_Blodtårar