Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skör som en glassko

Vackra snöflingor fångar upp ensamheten i ett skratt,
tunna, våta fotstår lever kvar i ett förkrossat hjärta.

Tysta samtal i mörkret föder ångesten på nytt igen,
lögner lätta som fjädrar går sönder av ekade tomhet.

Upphittade tårar kommer direkt till \" lost and found \",
bland stulna ord kryper hatet fram över den frusna
marken.

Oron väller fram och gränserna exploderar av vrede,
höga skrik rör sig sakta uppför den kalla sängen.

Bara röra kvar av en ros lika vacker som dina ögon,
i din röst kan jag fortfarande se allt det vackra i
världen dansa..




Fri vers av Vackra_Blodtårar
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-12-04 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vackra_Blodtårar
Vackra_Blodtårar