Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första haiku (yes!)


Vatten

Varmt vatten rinner
Jag kan se det susa fram
Bäcken är dess hem




Bunden vers (Haiku) av Zozzie
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-03-19 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zozzie