Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig

Uppfylld av dig
ligger jag
utmattad
varm, svettig, hel

dina honungsord fastnade på mina läppar
de lysande ljusen från dina ögon räckte som ledstjärna när jag var vilse
din omfamnande själ värmde mig när jag frös

nu ligger jag här
uppfylld av hela ditt väsen
varm
trygg
älskad till utmattning


lycklig




Fri vers av Beatrice J Lindéh
Läst 624 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2007-03-21 00:09



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt fin Kärleksdikt!!
2008-12-09

  SvartKatt
känner igen mig så mycket..!! =)
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice J Lindéh
Beatrice J Lindéh