Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsjuketårar

Jag ville inte att hon skulle titta fram
Det lilla hornbeprydda grönögda monstret
som gömmer sig långt, långt inne i mig.
Hon har inget med oss att göra, eller?

Hon viskar elaka saker till mig
säger att du ska lämna mig om du tittar på andra
säger att andra kan ge sånt jag inte kan
att du önskar dig mer än mig
mer än oss

Hennes kloförsedda händer river mitt bröst
håller krampaktigt om mina lungor
Hon tar tuggor av mitt hjärta med sina vampyrlika tänder
Såren hon lämnar i min hud får mina ögon att rinna
smärtan av såren lämnar ränder på mina kinder
svartsjuketårars väg genom mitt ansikte




Fri vers av Beatrice J Lindéh
Läst 664 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-29 00:34



Bookmark and Share


  Elin.
Nått av det bästa jag läst.
2007-08-15

    Lavi
Igenkännes mycket. Det finns få saker som är så jobbiga...
2007-07-08

  SvartKatt
ja.. svartsjukan är den ondaste demonen av dem alla, den smakar beskt och sticker illa.
2007-03-29

    Göte Holmlund
Naturens organiska form är alltid perfekt
2007-03-29

    Ling
Svartsjuka är näst intill dödlig. Mycket bra skrivet! Ser monstret framför mig.
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice J Lindéh
Beatrice J Lindéh