Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänkte på livet, hur dyrbart det är. Jag hoppas att alla förstår att även svåra stunder finns i livet, men det är ändå värt guld.


Guld.

Ditt liv är värdefullt,
lika värdefullt som guld.
Ej guld att betala med,
ej glänsande hårt guld.
Livets guld är du.




Fri vers av Charlotte Johansson
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-31 18:21



Bookmark and Share


    Melinda Andersson
såå fin polarn!!!!! :P kram Melinda
2007-04-16

  Marreb
Fint Charlotte! kram
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Johansson
Charlotte Johansson