Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skrev den här dikten när det var mörkt och jag såg stjärnorna.


Sjärnor i mörkret.

Stärnorna lyser på himlens mörka färg,
dem skiner som smaragder på en kolsvart yta.

Dem lyser upp i mörkret för att glädja oss,
för att sedan försvinna och åter födas igen.




Fri vers av Charlotte Johansson
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-04-17 20:36



Bookmark and Share


    Wewill
jätte bra och kort, du skriver värkligen jätte fint
2007-05-06

    Melinda Andersson
Så bra fast jag har hört den förut, du är så bra på att skriva dikter!!!!!!!!
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Johansson
Charlotte Johansson