Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Hur kan känslor vara så olika från dag till dag, ena dagen är man jätteldesen och nästa dag är man världens lyckligaste.
Jag förstår mig inte på livet ibland, det är så underligt och underbart på samma gång.
Livet är något som jag helt enkelt inte kann få känn på vad det är, men jag vet att det är något underbart som man ska vara rädd om.




Fri vers av Charlotte Johansson
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-17 16:14



Bookmark and Share


    Melinda Andersson
du har helt rätt! super bra=)
2008-01-14

  Gunwale VIP
Jag tror att det är så för att själen vill ha både sött och salt...precis som alla vi andra godisälskare... eller både mineraler och vitaminer, så att själen växer och blir stark. Bra skrivet!
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Johansson
Charlotte Johansson