Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan få fram mycket känslor på en matte lektion.


Slag för hat.

Det känns som ett slag i magen,
ett slag för tårar
ett slag för hat
ett slag jag aldrig ska glömma.
Lyckan suddas bort så fort,
fortare än ljudet
fortare än ljuset.
När ska lyckan återvända?
När ska jag äntligen känna frid?
När ska tårarna sluta falla?
När ska skadorna försvinna?
Det känns som om slaget nuddar mitt hjärta,
ett slag för att krossa
ett slag för att förstöra.
Jag faller mot marken,
mot sorgens djup.
Jag faller mot kärlekens slut.




Fri vers av Charlotte Johansson
Läst 436 gånger
Publicerad 2007-06-04 09:35



Bookmark and Share


    Melinda Andersson
den var bra jag förstår inte vad du får allt i från!!!! En av de bästa du har gjort!!!! KRAM Melinda!! :P:P:P
2007-09-02

  Linda Odelmar
väldigt bra skrivet..ler igenkänande..livet är en berg&dalbana..med mörka och ljusa perioder..så kämpa på..det blir bättre sedan...
2007-06-10

  Marreb
Jättebra skrivet Charlotte. Det tar tid ibland när det har gjort riktigt ont.. och ibland går det lite upp o ner. Men det kommer att bli bra. Helt säker. Stor kram
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Johansson
Charlotte Johansson