Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev den här dikten, för att jag ville skriva en dikt och lägga in på poeter se. Jag skrev lite och vips så vart det en dikt. :D


Jag kommer.

Livet här kommer jag,
nu vill jag leva.

Livet nu känner jag,
nu vill jag älska.

Livet nu kommer jag,
LIVET.




Fri vers av Charlotte Johansson
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-04-01 08:26



Bookmark and Share


  Marreb
Ja, tänk så bra det kan bli! :-)
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Johansson
Charlotte Johansson