Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten skrev jag till min vär Florian.


Du är en underbar skapelse!!

Du är bäst,
helt underbar!

Du är så omtänksam och snäll!
Att du finns till är underbart!

Jag finns här för dig!
Hela livet ut!!

Du är du själv varenda sekund och minut!
Du har en sån bra karaktär!

Du är ett av guds under!
Ingen tvekan om det!


DU ÄR BÄST!!!!!!!




Fri vers av Charlotte Johansson
Läst 446 gånger
Publicerad 2007-04-04 17:44



Bookmark and Share


    Melinda Andersson
Du har väl vissat Florian ifall du har gjort det blev han säkert glad!!! :P KRAM// Melinda!!!:P
2007-04-18

  Marreb
Han har väl fått läsa den?! Han är ju guld (precis som du) och borde få veta det. :-)
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Johansson
Charlotte Johansson