Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina idéer kommer oftast om nätterna, precis innan jag somnar. oftast försöker jag skriva ner dom men när jag sedan läser det jag skrivit förstår jag inte vad det är jag försöker säga. kanske är det så, poesi behöver inte vara logiskt.


Mascaran

med tårarna har mascaran runnit
och med svarta ögon och smutsiga fingrar
står jag där
med en död blick mot en levande värld.




Fri vers av Atena
Läst 571 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-04-15 14:36



Bookmark and Share


  To
Denna text fick mig att fängslas från början och på slutet fastnade jag vid sista raden. Vad menade du?

Kanske personen i dikten du skriver känner sig mycket ledsen över något men ser bara liv och glädje runtomkring. Ser ingen som visar medkänsla och känner ingen som tröstar eller finns där i den mörka stunden.
2008-05-13

    Amoreboy
så fantastiskt....
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Atena
Atena