Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn

Ett barn,
Föds i detta nu,
Det kommer bli en han,
Det sa de iallafall.

Han kommer få växa upp,
Få leva med mig,
Och med dig,
Tillsammans förevigt.

Du,
Och jag,
Och Vårat barn.

Tids nog,
Är barnet ute.

Att tillslut,
Få mata honom,
Få byta på honom,
Få trösta honom när han skriker.

Han ska bli stark,
Han ska bli som oss,
Din intelligens,
Min godhet.

Ett barn,
Från oss,
Dig och mig.

Nu är han här,
Tillsammans med oss.




Fri vers av Rasmus Tegebjer
Läst 481 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-19 14:02



Bookmark and Share


  ettjag
ett efterlängtat barn! härligt. BRA
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Tegebjer
Rasmus Tegebjer