Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska

Att älska,
Det är som att livet lever långsamt.

Att inte älska,
Är som att dö i förtid.




Fri vers av Rasmus Tegebjer
Läst 448 gånger
Publicerad 2007-05-05 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Tegebjer
Rasmus Tegebjer