Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag längtar. 7 månader kvar!


Draken

Snart,
Det är dags snart,
Att få äntligen,
Ja äntligen.

Den där ängen,
Inte bara jag,
Men även ett barn,
Springandes bredvid,
Med en drake i handen.

Detta är nu,
Flera år sedan,
Jag stod med drake i min hand,
Längtade.

Efter att få visa,
För flera andra,
För flera barn,
Mina barn,
Snart händer det.

Ligger varje natt,
Tittar på din mage,
Håller om,
Längtar.

Den ska växa,
Växa sig stor,
Få hålla om,
Det lilla knytet,
Som ligger där i.

Vi två,
En varelse vi skapt,
Ska ligga på din mage,
Även min ibland.

Att sen en dag,
En dag som denna,
Få stå på backen,
Ett barn i handen.

Jag hör orden,
Orden jag vill höra,
De underbara orden,
"Pappa, jag vill flyga",
"Pappa jag vill hålla draken".




Fri vers av Rasmus Tegebjer
Läst 368 gånger
Publicerad 2008-09-30 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Tegebjer
Rasmus Tegebjer