Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färger

det händer varje gång
jag blir färglös
livlös, hopplös

gång på gång faller jag
och aldrig har hjärtat varit ett

och varje gång
när våren kommer med sin sång
får min själ sina färger
livlig, hoppfull

gång på gång flyger jag
och hjärtat är helt.




Fri vers av Atena
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-09 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Atena
Atena