Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vet du att jag älskar när du sjunger tyst i mitt öra?

Och jag vet att du avskyr fåniga sorgedikter
Och jag vet att om jag skulle visa dig de här orden skulle du bara le och tänka inom dig att det inte är på riktigt
För du är för snäll för att såra mig
Och vet du att älskar när du sjunger tyst i mitt öra?
De här orden har inget som helst sammanhang
Men det gör inget
För det är inte det som är meningen
Kanske är det just sådana texter du tycker om?




Övriga genrer av Malin Lundström
Läst 1026 gånger
Publicerad 2007-05-11 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Lundström
Malin Lundström