Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är inte en sådan person



Jag är inte en sådan person som är viktig
Jag är inte en sådan person som man omfamnar av ren vilja
Jag är de glömda själarnas rest
Jag är de medvetslösas trasdocka

Jag är inte längre viktig
Jag kanske aldrig ens varit
Du tog mig i din förtvivlan
Och lämnar mig nu när du nått ljuset igen
För jag är kvar,
Det är här, i mörkret, jag bor.
Du kom och hälsade på
Men jag duger inte mer.




Fri vers av Malin Lundström
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-22 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Lundström
Malin Lundström