Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var så längesedan


Jag vet, vi lever i luftslott

Det finns så många som har kommit på
att verkligheten inte alls existerar
Det är bara något som alla tror finns
För varför vet alla annars att verkligheten bara är ett namn på något hopplöst?

Jag vet att vi lever i luftslott
Och att verkligheten bara är ett skrämmande täcknamn
Det enda säkra vi vet om är osäkerheten
Och att leva tryggt har bara blivit ett dåligt skämt




Fri vers av Malin Lundström
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-05-22 09:58



Bookmark and Share


  Catrin
Känner igen mig i detta, vad är verkligheten, den finns egentligen inte, allt är bara en illusion som vi tillsammans skapar. Du fick mig att tänka, tack
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Malin Lundström
Malin Lundström