Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kodak- moment

Hallucinogerande
plastisifierade näthinnor
Sammankopplad
med Gud

Fantastiskifierad
blickar jag ut
över världen
skrattar enkelt
åt fundersamheten




Fri vers av O_regelbunden
Läst 650 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-29 11:23



Bookmark and Share


  Susanna
Ofta kan man tycka att allt är så komplicerat. Men någon gång ibland dyker insikten upp, om hur enkelt det egentligen är.

Jättebra titel!
Att dikten är så pass kort passar dess budskap perfekt.
Ett par ord jag inte hört förr, men då desto mer intressant :)
Läsvärd!!!
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

O_regelbunden
O_regelbunden