Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mindspirit

Nations in a nation
A word in a world
where nothing has a meaning
and the winds don´t blow no more
Jilted generations
together in a loving ever growing celebration
A world in a word
seabreeze in a mind




Övriga genrer av O_regelbunden
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-23 14:02



Bookmark and Share


    Tea Alex
Söt! Jag är ovan vid att läsa dikter på engelska, men den här var fin. :)
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

O_regelbunden
O_regelbunden