Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade skrivit fel -.-\'\' Nåja, skrev texten vid typ 3 på morgonen och lade mig vid 4... det såg ut som morgon då XD


God morgon!

God morgon vackra blomma,
God morgon söta knopp
God morgon djupa dalar
God morgon bergens topp
God morgon rikedom, jag aldrig kommer få
God morgon alla mål, jag aldrig kommer nå
God morgon vakna lärka, låt höra vacker sång
Gog morgon alla moln, jag ser på gång på gång
God morgon allt som jag, både har och inte nämnt
En morgon knackar på och dörren står på glänt.




Fri vers av Zozzie
Läst 1334 gånger
Publicerad 2007-07-05 14:58



Bookmark and Share


  Eline.P
Det här blir jag så där härligt glad av att läsa :-))
2007-07-05

  Fru Fralla
Vilken söt liten vers! Jag faller bara ner från glädjehoppen när du aldrig kommer att få rikedomar eller mål du aldrig når. Jag tror det iallafall! fint skrivet! Heja!
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie