Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslöst

Dag som natt

Natt som dag

Tänker jagg på dig

Varje vaken timme

Och ännu fler därtill

Finns du hos mig

I mina drömmar

Då jag sover

Och dagtid

Besöker du mig

Den korta tiden

Du försvinner

Saknar jag dig

Mer än allt

Jag önskar att

Du alltid fann här


Och trots allt detta

Vet du inte ens vem jag är.


Men jag fortsätter

Att älska dig


Gränslöst.




Fri vers av Zozzie
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-05 16:01



Bookmark and Share


    RebeccaW
Mmm, så kan det vara, fint skrivet! :)
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie