Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två minuter erotik

Sättet du tog min hand
Drog mig med dig
Dit ingen såg
Slet min kropp nära din
Höll din arm hårt
Om min midja
Tvingade min arm
Upp på din axel
Dina ögon såg
Genom mina
Hur du väste
Vad du tyckte om min
Klänning
sedan
Släppte mig
du gick

Den mest
Erotiska upplevelse
jag haft
På mycket
länge




Fri vers av Beatrice J Lindéh
Läst 885 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-08 14:54



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Men jag hade inte släppt taget... om jag hade kännt så med en kvinna... eller jag hade frågat: "har du en säng nånstans?!"
Och sen hade vi, om hon hade en säng, skyndat oss dit. : )

Fast skönt skrivet.
2009-04-06

  Patrik Valler
Skulle vilja flytta och:et här \"Och sedan
Släppte mig
Gick\"
Till:
\"Sedan
Släppte mig
och Gick\"

Och i slutet känns det lite väl \"mycket\" skulle kanske räcka med ett, även om man vill ge ett eftertryck så är mycket i sig ett eftertryck.
I övrigt är det ett bra flöde i texten.
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice J Lindéh
Beatrice J Lindéh