Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet

mjuka rep
omsluter
tunna handleder
smeker händer
kraftfullt
tryggt

varm hand
vandrar över
svankande ryggslut
hårda skulderblad
krökt nacke
omger
villig hals
avslappnande

tomhet när handen
släpper taget
om strupen
vila
under lädersvansar
smekande
rund stuss
förväntansfull

hårt läder
märker
mjuk rumpa
ofrivillig ryckning
muskelspänningar släpper
himelskt rus
njutning
och sedan


stillhet




Fri vers av Beatrice J Lindéh
Läst 613 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-09 12:49



Bookmark and Share


  Patrik Valler
Minimalism med rytm och flöde, inte min typ av stil men jag ser inget som behöver något lyft. ;) Bra.
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice J Lindéh
Beatrice J Lindéh