Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
^^ fick inspiration av Paramores låt Misery Business... tog typ allt från videon ^^\'\'


Dumma flicka

Dumma vackra flicka.
Dumma timglas flicka.

Dumma flicka, din tid går.
Dumma flicka, du är inte evigt ung.

Dumma flicka, med ditt hemska leende.
Dumma flicka, med din falskhet.

Dumma flicka, jag vägrar att ens vara nära dig.
Dumma flicka, sluta spela oskyldig.

Dumma flicka, du tar allt jag äger.
Dumma flicka, du är en tjuv.

Dumma flicka, du kysste min pojkvän framför mig.
Dumma flicka, du klippte flätorna av de andra flickorna.

Dumma flicka, hoppas du dör en plågsam död ^^




Fri vers av Zozzie
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-18 22:00



Bookmark and Share


    I....
haha ja tänkte på den videon nä ja läste xD
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie