Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stopp i avloppet

Den enda skillnaden nu

är att jag fortfarande lever.

I förra förälskelsen dog jag.

Sprattalar jag tillräckligt lite

lyckas jag säkert rinna ut med badvattnet.

Ingen kommer märka att det sorgsna älskade

fjäderlätta fläskbärget försvunnit

och jag kanske kan få bli räddad på riktigt.




Övriga genrer av cura
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-07-24 21:32



Bookmark and Share


  Kubla Khan
fantastiskt!
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

cura