Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till dig snöret

Igår drömde jag om dig och huggormarna.
Kakelplattor och kalla blöta fötter.
Jag är tom
Du är långt borta
och arg , arg på mig för att jag blir något annat.
du älskar mig ändå, det vet jag
och mitt uppe i din frigörande köttsliga ångest
sitter jag och väntar, väntar på att den ska gå över
och jag ska tröttna på vad jag blivit.
så att vi kan bo i ett hus med veranda där ingen hittar oss.




Fri vers av cura
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-03 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cura