Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

taktiksnack

Blir man glad om man står ut med livet?




Fri vers av cura
Läst 277 gånger
Publicerad 2008-08-25 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cura