Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modern dans

utgångsposition; hopkrupen, liten

res upp,
sträck ut armarna,
flaxa ett två tre,
huvudet bakåt,
flaxa ett två,
trippa iväg tre fyra fem, i cirkel,
tvärstanna,
låt armarna falla ner framför,
samtidigt; kryp ihop

direkt upp,
utfallande krumsprång,
två tre fyra, i oval,
stanna på ett ben,
fäll kroppen framåt med
balanserande armar,
titta stint i väggen,
tillbaka,
fäll kroppen bakåt,
bakre benet framåt,
titta i taket,
fäll framåt igen,
kryp ihop

sträck sakta ut en hand,
följ efter med arm och kropp,
spring stort ett två tre fyra,
landa mjukt,
sträck upp kroppen,
armarna längs sidorna,

kryp ihop

rulla kullerbytta framåt,
kom upp på fötter,
armarna utåt,
huvudet fortfarande nedåt,
spring flygande,
svängande en två,
vinkla upp händerna,
armarna rakt upp,
stanna i steget,
fjädra ner & upp igen,
kom sakta ner med armarna,
kasta blick över axeln,
titta framåt igen,
gör vågen med kopplade händer en två tre,
piruettera ut höger,
stanna upp,
pliè




Fri vers av peoesson
Läst 433 gånger
Publicerad 2007-07-26 16:25



Bookmark and Share


    C3H5(NO3)3
hallå, skall du ha ihjäl en eller ...

ramlade ihop i en liten skethög redan efter halva instruktionen..

;)
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

peoesson
peoesson