Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den jag inte fick

Du är den jag inte fick hångla med

den jag inte fick hoppa i säng med

den jag inte fick bli förtrolig med



Du är den jag inte fick kyssa

den jag inte borde lekt med

den jag inte fick bli kär i



jag har brutit alla reglerna och jag är tokkär i dig




Fri vers av Beatrice J Lindéh
Läst 648 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-27 23:22



Bookmark and Share


  SvartKatt
fin, jag blir glad =)
2007-07-29

  Havsjungfrun
=)..
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice J Lindéh
Beatrice J Lindéh