Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marginaljustering

jag har marginaljusterat
mitt liv

lagt till
dragit ifrån
komprimerat
kondenserat
flyttat gränserna
gjort det omöjliga möjligt

och ni har hamnat utanför


i marginalen

där alla överblivna,
mindre viktiga,
huserar

finns en frihet i det
att jag inte ställer några krav,
har inga förväntningar på er




Fri vers av peoesson
Läst 510 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-29 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peoesson
peoesson