Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än vad som fanns att få


Jag gav allt,
satsade vad jag hade,
fysiskt och mentalt;

ändå vann jag dig inte


Du svalde mitt bete,
skrattade åt min självironi
och lät dig översköljas;

var gick jag för långt?


Du lät mig hållas,
sa aldrig nej,
och hörde alltid av dig;

du ville ha mer än jag kunde ge




Fri vers av peoesson
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-29 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peoesson
peoesson