Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du i stunden, kära make.


Sprakande Aura. 2004-02-22



Dina mjuka läppar formar ord
som varligt letar sig in i min öppna
dunkande livspuls

lägger sig försiktigt
i kärlekskammarens byrå
den som blivit utbytt till större storlek
med åren

du sitter kvar med glittrigt spelande ögon
en sprakande aura
du fyller mig med ord och ton
för mig till paradiset.


B.M.N-R 2004-02-06




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-02-22 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund