Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom de andras ögon lever vi i en värld. Bara du och jag.


Du är så fin när du gråter
för då visar du allt
Du är svag och du låter mig tala
Du behöver värme,
jag har mycker att ge,
dina tårar är mjuka och svala.

Du kan bilda ett hav
utav salt från din kind
och dina ögon, de är två oaser
Din näsa en vulkan,
som får utbrott ibland,
(jag tar hand om dig)
när du blir förkyld.

Och om du nån gång sårar mig
och aldrig kommer tillbaka
minns då min lycka,
med dig.
minns mig för
mina ord,
de är raka och äkta.

Du kan bilda ett djup
utav ditt vackra inre
och ditt hjärta, det är hela världen
Dina lungor andas in mig
jag vet vad jag vill
jag ska ta hand om dig
när du blir förkyld




Fri vers av Dead dreams living
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-22 19:29



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Utmärkt bra, inte minst den djärva pendlingen mellan sublimt och, nästan, banalt. Högt betyg!
Ingvar
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living