Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskelista för ett lyckat liv

Bra jobb, villa, bil kanske
pengar till pensionen
Snygga kläder, fin inredning
egen trädgård med fruktträd
rosor, sommarstuga, båt och
festligheter
Jag vet att du drömmer om det
som jag
men inser du hur obetydligt det är
när du ligger ensam i din säng, vaknar ensam, äter frukost
ensam. Var finns lyckan i materien när den inte
delas?
Det enklaste av allt verkar vara
det svåraste att få

sällskap




Fri vers av Beatrice J Lindéh
Läst 539 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-24 12:17



Bookmark and Share


  Shyne
Väldigt sant, bra skrivet.
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice J Lindéh
Beatrice J Lindéh