Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssnade på unendlichkeit och tja... den bara kom ^^


Evighet

Jag kan vänta i en evighet.


Evigheten är inte längre långt borta.
Den står vid min dörr.
Och jag kan inte vänta mer.




Övriga genrer av Zozzie
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-08-29 16:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint spåk, och den låter finurlig liksom, men jag förstår den inte, det är svårt att hänga med, fastän den är så kort. =P
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie