Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök inte om du inte är redo att lyckas!

Så många tomma ord testar mitt tålamod.
Jag trodde inte jag var stor nog för vår jord.
Jag kunde inte tro att de här var min tid,
men nu ser jag allt från ett nytt perspektiv.
Jag har gått genom blod o tårar för att komma hit.
Jag har kämpat i 19 vårar av skit för mitt liv.
Jag har sovit i trappuppgångar i hela staden.
Jag har fått sälja knark för att få mat i magen.
De fanns tankar om att ge upp i mig dagligen.
De va bara mina texter o rim som laga mig.
De va min dröm som gjorde att jag klara mig
o höll mig borta från begravningen som jaga mig.
Så länge jag kan minnas har jag varigt en krigare
så jag borde insett detta mycket tidigare
genom att gå igenom allt detta lidande
har jag gått vidare o blivigt den perfekta beskrivaren.






Fri vers av ImNotPlayin
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-14 00:52



Bookmark and Share


  jasminflowa
verkligen perfekt beskrivare indeed. JAg känner igen mej på många sätt. Ditt flow är totally natural.
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

ImNotPlayin