Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När världen rasar under ens fötter...

Obeskrivligt och samtidigt så konkret, en verklighet så äkta.
Så påtagligt plågsam och som alla vet långt ifrån de perfekta.
Vem är du att avgöra vad som är rätt och vad som är fel?
Är riketslagar ett måste om de betyder döden för min del?
Jag valde aldrig att födas och än mindre var eller när.
Så hur kan ni kräva att jag ska bära nåt som de här.
Erat JOBB handlar om vårat LIV så vad väger mest?
Jag kan vara skadad Tom död men långt ifrån knäckt.
Det är när man ger upp som man förlorar, ge dom inte nöjet!
Är det omänskligt att döda för pengar till ditt barns blöjor?




Fri vers av ImNotPlayin
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-28 13:18



Bookmark and Share


  jasminflowa
människor gör ju så mycket skit, varav det som är ont oftast är det som kallas mänskligt. Skumt faktiskt..:)
2007-09-28

  Just Emotions
otroligt stark text... berörande.. applåd*
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

ImNotPlayin