Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har väntat så länge på världen att förändras jag har väntat för länge för inget kommer hända.


Kanske är jag beroende av dramatiken?

Världen har alltid varigt kall och svår att förstå,
den har fått många på fall och fler ska den få.
I stunder av cause när man känner sig låg,
kan den vara så falsk att den öppnar sår.
Och när du väl tror att du blivigt fri smärtan
kommer den tillbaka med kniven i hjärtat.
Och när du väl har ramlat ner för branten
o du tror du nått botten blir du nerslagen i marken.
Om de går dåligt och flytet bara försvinner
så passar de bra att svika för folk runtomkring dig.




Fri vers av ImNotPlayin
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-09-14 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ImNotPlayin